ما تو ایران قبل از انتخاب شغل و شروع یک حرفه و بیزینس، آموزش درستی نمیبینیم . متاسفانه تو نظام آموزشی ما بیشتر رو عقاید ما کار میشه تا آینده ی ما و طبیعتا یکی از آیتمهای سرنوشت ساز زندگی ما شغل و درآمد ماست در حالیکه در مسیر تحصیلاتمون هیچ درس و واحدی مرتبط با این موضوع پاس نمیکنیم . این ضعف آموزشی باعث میشه که ما بصورت سنتی و با الهام گرفتن از تجربیات خانواده خصوصا پدر و مادرمون تو مسیر شغلیمون تصمیم گیری کنیم در حالیکه بیزینس امروز دیگه مثل گذشته ساده نیست و روشهای کاسبی و درآمد سنتی دیگه خیلی درآمد بالایی تولید نمیکنه علی الخصوص بعد از کرونا.
پیشرفت تکنولوژی و آشنا شدن مردم با اینترنت و خریدهای اینترنتی و از طرفی ظهور هوش مصنوعی و ابزارهای ارتباطی جدید بیزینس رو تو دنیا سختتر کرده ، بهتره بگم پیچیدهتر کرده . حالا این شرایط تو کشوری مثل ما که چالشهای بزرگ اقتصادی داره خیلی مشکلات بیشتری رو برای کسب و کارها ایجاد کرده.
باهوش ترها و اونایی که به روزتر بودن تونستن همزمان با کرونا خودشون رو خوب معرفی کنن و کسب و کارشون رو بکشن بالا و یه سریا هم که خدا حسابی براشون خواست و ترکوندن بازارو ، ولی خیلیا هم عقب موندن و ضربههای زیادی خوردن تو این تغییرات . حالا تو این اوضاع شیر تو شیر مملکتمون تو این چند سال یه سریا شروع کردن به فروختن اطلاعات و آموزشهای شغلی ( دورههای بیزینسی) به قیمتهای گزاف!!! و خب خیلیا به امید اینکه اوضاع کارشون رو به راه بشه میرن تو این دورهها اما نهایتا نتیجه درست درمونی نمیگیرن و حتی ممکنه خرابکاریهای بیشتری هم بکنن .
جالبه بدونین منم تو این دورهها رفتم و متاسفانه یا خوشبختانه هزینههای زیادی کردم تو این وادی و با گذشت زمان و آزمون و خطا و تحلیل نتایج شرکت کنندههای این دورهها به یک نکته و مساله بسیار مهم پی بردم :
"این آموزشها و تکنیکهای کسب و کار ذاتا درستن اما قرار نیست تو هر کسب و کاری جواب بدن"
یعنی چی ؟ یعنی لزومی نداره ما همه ی علم کسب و کار رو بلد باشیم و به کار بگیریم ، لزومی نداره که اینهمه هزینه کنیم و چیزایی رو یاد بگیریم که قرار نیست به دردمون بخوره. فقط کافیه که مسیر شغلیمون رو درست انتخاب کنیم و نکات مورد نیاز شرایط شغلی خودمون رو یاد بگیریم و انجام بدیم .مثلا ما وقتی مریض میشیم نمیریم همه ی داروها رو یادبگیریم و بشناسیم و همه رو امتحان کنیم بلکه میریم متناسب با بیماری مون راجع به داروی مربوطه تحقیق میکنیم و اونو استفاده میکنیم .
من اینجا یه لیست از مهمترین و اصلیترین نکات و آیتم هایی که میتونه حال کسب و کارت رو خوب بکنه برات گذاشتم و هر کدوم رو بصورت جداگونه با یه ویدیوی کوتاه و یه مقاله توضیح دادم، اینکه کدومش به دردت میخوره رو خودت احتمالا میتونی تشخیص بدی ، اینکه کدوم این رمزها قراره گاوصندوق کسب و کارت رو بازکنه و ثروت بیشتری برات بیاره رو خودت باید در درجه اول تشخیص بدی و امتحان کنی، ولی اگر تو این حوزه نیاز به کمک داشتی میتونی رو من حساب کنی . تو قسمت تماس با ما شماره تلگرامم رو گذاشتم . سوال ، مشکل یا مساله ت رو تو تلگرام با من مطرح کن امیدوارم بتونم کمکت کنم .
30 رمز کسب و کار 👇
⚪معرفی
⚪اول خدا
⚪اولین رمز : استعداد
⚪دومین رمز : یادگیری
⚪سومین رمز : تخصص
⚪چهارمین رمز : سرمایه
⚪پنجمین رمز : برند
⚪ششمین رمز : هویت بصری
⚪هفتمین رمز : محصول
⚪هشتمین رمز : بازاریابی
⚪نهمین رمز : دیجیتال مارکتینگ
⚪دهمین رمز : تولید محتوا
⚪یازدهمین رمز : اینستاگرام
⚪دوازدهمین رمز : وب سایت و CRM
⚪سیزدهمین رمز : نِرو مارکتینگ
⚪چهاردهمین رمز : تبلیغات
⚪پانزدهمین رمز : کمپین فروش
⚪شانزدهمین رمز : پشتیبانی
⚪هفدهمین رمز : وفادارسازی
⚪هجدهمین رمز : ریتنشن مارکتینگ
⚪نوزدهمین رمز : استراتژی
⚪بیستمین رمز : خلاقیت
⚪بیست و یکمین رمز : مدیریت زمان
⚪بیست و دومین رمز : تمرکز
⚪بیست و سومین رمز : منابع انسانی
⚪بیست و چهارمین رمز : مسئولیت پذیری
⚪بیست و پنجمین رمز : تفویض اختیار
⚪بیست و ششمین رمز : جانشین پروری
⚪بیست و هفتمین رمز : سیستم سازی
⚪بیست و هشتمین رمز : مذاکره
⚪بیست و نهمین رمز : متقاعد سازی
⚪سی امین رمز : تیم سازی
نظرات
comments